Du tänker för mycket på problemen

Varje dag, från morgon till kväll, matar du dig med Brexit, Trump, krig och lidande i världen. Det du stoppar i dig formar dig och dina tankar. Allt du stoppar i dig blir som ett filter för det som kommer ut. Tips till kompisar om något vansinnigt du just såg på YouTube. Ilskan över deportationer. Frustrationen över lögner och förvirring från de högsta politiska företrädarna. Det tar inte slut. Det tar inte slut förrän du slutar mata dig själv med skit.

Börja behandla din hjärna och dina känslor med omtänksamhet. Ditt inre är en öm varelse att ta hand om. Meditera en kvart om dagen. Kolla nyheter bara en kort stund. Ekot är bättre än Twitter. Ta inte del av något som Trump säger, allt är inriktat på att manipulera dina känslor, precis allt! Tänk igenom vilka frågor som är de stora viktiga frågorna och ägna dem lite mer tid och energi, hjärt- och kärlsjukdomar till exempel. Meditera en kvart till. Krama någon.

En bättre värld börjar inuti dig och ju lugnare och mer kärleksfull du känner dig desto bättre blir världen runtomkring.

Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *